Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Suomen Jääkiekkoliiton hallitus on päättänyt 16.4.2020 pitämässään kokouksessa, että koronavirustilanteen vuoksi kauden 2020–2021 sarja- ja palvelumaksuja porrastetaan.
Tutkimukset junioreiden pelaamisesta ja eri pelimuodoista osoittavat, että U11- ja U12-ikäluokissa pelaajan monipuolisten taitojen kehittymisen kannalta on parasta, että pelejä pelataan sekä isolla että pienellä kentällä.
Kuten kaikki tiedämme, on nykyinen tilanne on haastava. Asioista kannattaa kuitenkin löytää positiivisiakin puolia. Tässä tapauksessa yksi niistä voisi olla se, että – liikkumista ei ole kielletty!
Kiekkokauden ennenaikainen päättyminen sekä yhteisharjoitusten siirtyminen mahdollistavat nyt loistavasti oman peruskunnon kehittämisen, ruokailutottumusten ja ravintopuolen tutkimisen.
Kuten aiemmin jo uutisoitiin, jatkaa Tino Turkia Titaani-Juniorien palveluksessa kaudella 2020–2021. Turkia astuu myös uuteen rooliin tulevalla sesongilla, kun hänestä tulee koko seuran fysiikkavalmentaja.
Titaani-Juniorien perinteinen kauden päätösjuhla jää pitämättä koronaviruspandemian vuoksi.
KooKoo/Titaanit U16-yhteisjoukkueelle on myönnetty paikka U16 Mestiksen alkusarjaan.
Kotkan kaupungin valmiusjohtoryhmä on maanantaina 16.3.2020 pitämässään kokouksessa on päättänyt, että urheilijakoulutuksen harjoittelu keskeytetään toistaiseksi tiistaista 17.3.2020 alkaen koronaviruspandemian vuoksi.
Titaani-Juniorit ry reagoi koronaviruspandemiaan lopettamalla joukkueiden yhteisharjoittelun kuluvan kauden 2019–2020 osalta, jonka ohella seura luo tiukasti jo katseet tulevaan kiekkosesonkiin.
Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti keskiviikkoiltana (12.3.), että kaikkien sen alaisten sarjojen sarjatoiminta on kuluvan kiekkokauden 2019–2020 osalta päättynyt. Myös Suomessa pelattavaksi aiotut alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkueturnaukset on peruttu.
RSS ATOM