Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Junioreille on myönnetty ”villi kortti”-paikat niin U17- kuin U19-ikäluokkien Suomi-sarjan karsintaan kaudelle 2022–2023.
Titaani-Juniorit ry perustaa U9-juniorijoukkueen toukokuussa käyntiin pyörähtävälle kiekkokaudelle 2022–2023 – ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
Titaani-Junioreissa kiekko-oppinsa saanut puolustaja Nelly Andersson on valittu edustamaan Suomea tyttöjen U16-kartoitusikäluokan kansainväliseen turnaukseen Budapestiin.
Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry järjestävät yhteisen kiekkokauden 2021–2022 päätösjuhlan keskiviikkona 4. toukokuuta Vaasan Koulunäkki Areenalla kello 18:00 alkaen.
Titaanit-Juniorien ja Kiekkoympyrät -80 juniorien muodostamat yhteisjoukkueet niittivät viikonlopun aikana mainetta sekä kunniaa U15 – U13-ikäluokkasarjojen mitalipeleissä.
Titaanit-Juniorit ry:n järjestämät matalan kynnyksen pipolätkä- ja erityisryhmälätkä-harrastetoiminnat on palkittu Kouvolassa perjantai-iltana (1.4.) järjestetyssä Kymenlaakson urheilugaalassa vuoden 2021 Kotkan liikuttaja –palkinnolla.
Titaanit/KY-80 –yhteisjoukkue on selvittänyt tiensä U15 AA alemman sarjatason lohko 1:sen loppuotteluun, joka pelataan tulevana lauantaina (2.4.) Espoossa sijaitsevassa Matinkylän kolmosjäähallissa kello 19:30 alkaen!
Kotkan jäähallit ovat 4.–5. huhtikuuta poikkeuksellisesti auki vain kello 15:00 saakka.
Kuluvalla viikolla käynnistyvät Suomi-sarjan pudotuspelit tuovat tullessaan muutoksia Titaanien edustusjoukkueen kotiotteluiden lippu- ja kausikorttikäytäntöihin.
Pelitällitapahtumat ovat Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen ja seurojen yhdessä järjestämiä jääkiekon tutustumis- ja harjoittelu/pelitapahtumia lajista kiinnostuneille tyttöpelaajille sekä jo jääkiekkoa harrastaville 15-vuotiaille ja nuoremmille tytöille. Myös lasten vanhemmat voivat osallistua jäätapahtumaan.
RSS ATOM