Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U13 AAA ja U14 AAA-juniorisarjojen lohkojaot sekä pelaamistavat.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U15-juniorisarjojen lohkojaot ja pelaamistavat.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U16 – U19-juniorisarjojen lohkojaot ja pelaamistavat.
Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n yhteisjoukkueiden valmennukset ovat kutakuinkin kasassa kaudelle 2022–2023.
Titaani-Juniorien kasvatti Oskari Salminen on allekirjoittanut kaksivuotisen NHL-sopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa.
Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry viettivät keskiviikkoiltana Vaasan Koulunäkki Areenalla yhteistä kauden 2021–2022 päätösjuhlaansa.
Pitkän linjan titaaniluotsi Marko Oksanen ottaa tulevalla kaudella 2022–2023 valmennettavakseen U19 Suomi-sarjassa pelaavan Titaanit/KY-80 –yhteisjoukkueen.
Titaanien edustusjoukkueen syyskuun puolivälin tietämillä alkavan Suomi-sarjakauden 2022–2023 kausikortit ovat nyt myynnissä. Varaa kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa Vaasan Koulunäkki Areenan lehtereiltä!
Juniorijääkiekkoseurat Haminan Kiekkoympyrät -80, Kotkan Titaani-Juniorit ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys (KooKoo) ovat harrastajamääriltään merkittäviä lasten sekä nuorten liikuttajia, jonka myötä ne hakevat yhteispalkkauksella päätoimista junioripäällikköä Hamina – Kotka-alueelle.
Titaani-Junioreille on myönnetty ”villi kortti”-paikat niin U17- kuin U19-ikäluokkien Suomi-sarjan karsintaan kaudelle 2022–2023.
RSS ATOM