Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Suomen Jääkiekkoliiton seuratoimihenkilöiden ”Vuoden tekijä” –ansiomerkit jaettiin Turussa lauantaina 12.11.2022 Karjala-turnauksen yhteydessä järjestetyssä tilaisuudessa.
Oletko sinä seuraava suomalainen tuomari huipulla? Liiga? SHL? NHL? Olympialaiset?
Kotkan Jääkiekkoerotuomarit ry:n tuomarikatraaseen kuuluva Helinä Anttila kartuttaa kuluvan viikon aikana aikana kansainvälistä vihellyskokemustaan Naisten Euro Hockey Tour-turnauksen otteluissa.
Kiekkoympyrät -80 ry ja Titaani-Juniorit ry yhdistävät nyt pelitoimintansa lisäksi kahden seuran hallinnot ja jatkossa on vain yksi, vahva jääkiekon junioriseura Etelä-Kymenlaakson alueella.
Seuran sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 8. marraskuuta Kotkan kilpajäähallin VIP-tilassa kello 18:00 alkaen.
Titaani-Juniorit osallistui keskiviikkona 28. syyskuuta Ruonalan koulun Vanhempainyhdistyksen järjestämään pihatapahtumaan.
Titaanit/KY U9-joukkue tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden tulla kokeilemaan harjoittelua jääkiekon parissa 6.10.–8.12.2022 välisenä aikana.
Titaani-Juniorien perinteinen Lapsi-vanhempiluistelu alkaa kuluvan kauden 2022–2023 osalta lokakuussa ja syyskausi pitää sisällään ilmaisen kokeilujakson – ILMOITTAUDU MUKAAN!
Titaani-Juniorien Pipolätkä polkaistaan käyntiin maanantaina 10.10.2021. Syyskauden voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi – ILMOITTAUDU MUKAAN!
Kiekkokausi 2022–2023 on startannut ja niin punanutut kuin myös petokalatkin ovat siirtyneet kesätreeneistä jäälle – sen myötä on aika julkistaa merkittävä uutinen kotkalaisessa jääkiekkoilussa.
RSS ATOM